Rijkaart Elektrotechniek B.V. is aangesloten bij een aantal samenwerkingsverbanden en ondernemersorganisaties. Wij zien het belang in het bespreken van vraagstukken die ons allen bezighoud op onder andere maatschappelijke, vakinhoudelijke en economische gebieden.

 

Samenwerkingsverbanden

Rijkaart Elektrotechniek B.V. Partner van ElektroNed.
ElektroNed is een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Als ElektroNed Partner is Rijkaart Elektrotechniek B.V. tevens verbonden aan EcoNed. EcoNed is het groen label van ElektroNed. EcoNed verzorgt voor ons als installateur het gehele traject van advies, installatie, subsidieaanvraag, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zo kunnen wij u adviseren over hoe u op een duurzame wijze kunt omgaan met uw energieverbruik.

 

Ondernemersorganisaties

Rijkaart Elektrotechniek B.V. is aangesloten bij UNETO-VNI.
UNETO-VNI is een ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Op het gebied van de installatiebranche hebben zij circa 5.000 aangesloten installateurs die aan circa 110.000 werknemers werkgelegenheid bieden.

Rijkaart Elektrotechniek B.V. is aangesloten bij VNO NCW.
VNO NCW is de grootste ondernemersorganisatie van Nederland (circa 115.000 ondernemingen). VNO NCW behartigd de gemeenschappelijke belangen van het Nederlandse bedrijfsleven zowel op nationaal als internationaal niveau.

Rijkaart Elektrotechniek B.V. is aangesloten bij EVO.
EVO is een ondernemersorganisatie van 15.000 handels- en productiebedrijven, uit meer dan 300 branches. Binnen hun netwerk EVO delen deze bedrijven kennis en werken zij samen hindernissen in de goederenstroom weg. EVO behartigd belangen en geeft toegang tot kennis.

Klanten over ons...

In de eerste plaats wil ik u complimenterend met de kwaliteit van de werkzaamheden en het meedenken over de manier van installeren. Lees verder...

Rijkaart.nl

Onze contactgegevens

Rijkaart Elektrotechniek B.V.

Tel. 026 361 16 21
info@rijkaart.nl

Bezoekadres

Bruningweg 15
6827 BM Arnhem

Postadres

Postbus 5105
6802 EC Arnhem

Handelregister 09055857

Sectigo secure